MENU SLUIT
10.09.2014

Grand Southern Rock met DeWolff

Het was vorig jaar even een klein beetje stil rondom de psychedelische bluesrockband DeWolff. Maar Pablo van de Poel, zijn broer Luka van de Poel en Robin Piso zaten alles behalve stil.

Geïnspireerd door de sexy sounds van oude 'southern rock' en zwoele soulpaten, reisden de drie mannen af naar Valdosta, Georgia om hun nieuwe album op te nemen. Het resultaat is het onlangs verschenen Grand Southern Electric dat zij opnamen onder leiding van producer Mark Neill (verantwoordelijk voor het album Brothers van The Black Keys) en waarmee ze dit najaar touren. Een rauwe plaat met ijzersterke gitaarriffs en vocalen die doen denken aan een jonge Leon Russell. In Luxor Live kunnen we live veel van deze plaat afkomstig werk verwachten.

Psychedelische jarenzeventigrock is weer helemaal terug, mede dankzij het missiewerk van de deze jongens. Een Hammondorgel, een drumstel, een gitaar en een geweldige stem – meer hebben de drie jongens niet nodig om je te katapulteren naar de hoogtijdagen van The Doors, Led Zeppelin, Deep Purple en The Steve Miller band.

 

Bestel hier je kaartjes voor deze vette southern rock show!

 

Is dit alles?