MENU SLUIT
26.11.2012

Gratis naar Ransom met je Magnetron Music Revue ticket!

RANSOM is terug in Luxor Live. Het concept vol alternatieve dance presenteert zichzelf op zaterdag 1 december opnieuw aan het Arnhemse publiek. Een lange nacht vol met Dubstep, Drumandbass, Uk Bass, hip hop & meer. Muzikale kwaliteit en diversiteit voor een relaxte prijs. Doen!
 
De line-up is er eentje om lekker bij weg te wobbelen. Brutuzz (Conflict / Sonic Boom) deelde eerder podia van alle formaten met artiesten als Skream, Benga, N-type en vele anderen. Zijn muziek is een sexy mix van Dubstep, electro maar ook hip hop. Als het maar breakt en funkt!
 
Vroeger dj van Jawat en DuvelDuvel, nu volslagen hooked aan dubstep. Dion Cassius (Duvel Duvel / Oi!) kent zijn roots in de hip hop maar loopt tegenwoordig veel breder van stapel met o.a. platen op het befaamde Oi! label.
 
Ook met deze grote namen voelt Ransom zich toch vooral thuis in Arnhem. De stad barst van de breaks met langlopende concepten als Forms en Deep Cutz. We bieden dan ook met liefde plaats aan Multiplex MC (Kaputt! / Strike Back / Deep Cutz) en Trap B2B Unreal (Forms / Work Them). 
RANSOM begint om 23:30 is dit keer direct na de Magnetron Music Revue. Heb je daar een kaartje voor? dan kan je gratis blijven staan.
 
Ga je niet naar Magnetron Music Revue maar wil je wel naar Ransom? Koop dan hier je ticket of ren zo snel mogelijk naar Kroese of De Waaghals!
 
Is dit alles?