MENU SLUIT
17.02.2023

Hard4MS haalt in Luxor Live recordbedrag op voor het Nationaal MS Fonds

Tijdens de benefietavond Hard4MS is afgelopen maand een recordbedrag van €8.294,92 opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Evenementen organisator Jeroen Venema van Future of Hardstyle, dat de jaarlijks terugkerende avond organiseert in samenwerking met Luxor Live, kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement.

“Ja, we zijn supertrots! We organiseren dit nu voor het zevende jaar, waarvan één keer online tijdens corona, maar nog nooit hebben we zoveel geld weten op te halen als nu. In totaal hebben we met Hard4MS al €23.695,49 opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. We zijn dan ook enorm dankbaar voor de inzet van onze vrijwilligers en bijdragen van sponsoren.”, aldus Venema.

In zijn directe omgeving heeft Venema iemand met MS. Dit motiveerde hem om zijn passie voor evenementen te gebruiken om zich in te zetten voor het goede doel. Zo ontstond in 2016 de benefietavond Hard4MS en werd, na de eerste editie in Loft, de samenwerking met Luxor Live opgezocht om het evenement verder uit te bouwen.

Tijdens afgelopen editie op 7 januari j.l. breidde Hard4MS zich vanuit Luxor Live uit met een extra podium in het ernaast gelegen Willemeen en maakte het de allergrootste editie van Hard4MS ooit. Verspreid over twee locaties traden zo’n 65 artiesten op en konden 1.200 bezoekers tot in de vroege uurtjes genieten van spectaculaire lichtshows, special effects en keiharde beats.

Venema: “Hard4MS is echt een begrip geworden in de scene en we blijven maar groeien. We merken enorm veel enthousiasme bij ons publiek, maar zeker ook bij artiesten. Er werken ook grote DJ’s belangeloos mee die normaliter op het hoofdpodium van mega events als Defqon of Qlimax staan. We hebben nu al meerdere toezeggingen voor de volgende editie van Hard4MS, die op 6 januari 2024 plaatsvindt. Dan maken we er een nog groter feest van!”

Tijd voor een feestje?

Op 12 mei is Future of Hardstyle terug in Luxor Live met hun reguliere clubnacht Kickerz.

Is dit alles?