MENU SLUIT
13.06.2018

Herman Centraal naar Luxor Live

Luxor Live is blij om te mogen mededelen dat we komend seizoen de Arnhemse Talkshow Herman Centraal maandelijks in ons pand mogen verwelkomen. Het praatprogramma van presentator/interviewer Basti Baroncini vond afgelopen drie jaar plaats in Theater Het Hof en Theater aan de Rijn en heeft inmiddels zijn bestaansrecht meer dan bewezen. Onder de naam Herman Centraal geeft Baroncini vrij baan aan zijn grenzeloze nieuwsgierigheid naar wat er groeit, bloeit en broeit onder de oppervlakte van zijn stad. Kritisch, maar met open vizier gaat hij maandelijks het gesprek aan met bijzondere Arnhemmers.

Herman Centraal

De talkshow is voor, van en over Arnhemmers. Gastheer en bedenker Baroncini wil hierbij een onverwacht licht werpen op wat er leeft in de stad. Naast een leuk avondje uit, is Herman Centraal ook een platform voor het delen van kennis, het aanzwengelen van maatschappelijke discussies en het uitlichten van interessante initiatieven. Via een mix van verrassende en diverse gasten, wil Herman Centraal zoveel mogelijk Arnhemmers meer betrokken laten zijn bij hun stad en bij elkaar.

De eerste aflevering zal plaatsvinden op dinsdag 18 september, waarna de show dit najaar nog twee maal staat gepland. Vanaf het voorjaar 2019 zal de show iedere derde dinsdag van de maand plaatsvinden.

Lees meer over deze talkshow op de website van Herman Centraal

foto: Edwin Smits

Is dit alles?