MENU SLUIT
09.09.2013

Het beste van twee jaar Dagschotel in Luxor Live

2 jaar Dagschotel – XL editie met o.a. Palmbomen

Zaterdag 14 september viert Dagschotel haar verjaardagsfeestje groots in Luxor Live, met op het menu het beste van afgelopen twee jaar! De afgelopen twee jaar hebben ze maandelijks goedbezochte feesten georganiseerd in Arnhem. Inmiddels zijn ze gescout en staan daardoor regelmatig in de Tivoli in Utrecht.

 

Dagschotel staat bekend om zijn dansbare avonden met een rauwe sfeer en aan eten gerelateerde aankleding van de ruimte. Voor de late aanschuivers: Dit betekend een guitige mix van disco, house, electro, hiphop, indie, wave en de nodige kontschudtoestanden. Hierbij is veel aandacht voor de beleving en de aankleding. Zo hoef je niet verbaasd te zijn als er op een Dagschotel mensen met magnetrons op hun hoofd voorbij komen. De verjaardagsspecial Hot ´n Fresh out the kitchen zal een mooie samensmelting worden van het beste van de afgelopen 2 jaar.

Er wordt tijdens dit mooie jubileum gedraait in de grote zaal door Palmbomen, Chefs de partie, Wilco, SELEKT (Badleham Crew), Naughty Nate, Rabarber vj’s en Juliette Thissen (JT). In het magazijn draait DJ Walnoot, Da Kliek en er is een expositie te bewonderen: Da Kliek’s Ode Aan Euroshopper (wie mist het niet).

Is dit alles?