MENU SLUIT
13.12.2011

Het meest democratische Oud en nieuw feest van Arnhem bijna uitverkocht!

Het meest democratische Oud en nieuw feest van Arnhem bijna uitverkocht!

2012 luidt het einde der tijden in! Terwijl jij de schuilkelder aan het volproppen bent met Bifi-worstjes, megaverpakkingen ecologisch verantwoord toiletpapier en dozen vol Strepsils, bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens de oud & nieuw in Superstijl afscheid te nemen van onze prachtige aardkloot!

Superstijl is ‘s werelds enige echte democratische dansfeest. Niet de DJ, maar jij bepaalt welke muziekstijl er tijdens oud & nieuw in Luxor Live gedraaid wordt. Elk kwartier start een nieuwe ronde met nieuwe muziekstijlen waaruit gekozen kan worden. Stemmen kan via de diverse stemkasten of via de gratiesss te downloaden Superstijl smartphone applicatie! De meeste stemmen gelden! Laat de allerlaatste stem die je uitbrengt tijdens de ondergang van onze beschaving, een stem zijn voor de muziek waar jij voor staat!

Aan het DJ duo The Babe Magnets vervolgens de eer om het jaar af te sluiten! Tot hoe lang dat duurt? Aangezien er geen morgen meer is gaan we tot door tot we erbij neervallen! De schuilkelder kan wachten!

Àllerlaatste 40 kaarten nu verkrijgbaar! Koop ze hier!

Is dit alles?