MENU SLUIT
05.05.2014

Het sprookje van Orange Maplewood

Vrijdag 9 mei presenteert Orange Maplewood hun album release party in Luxor Live. Het debuutalbum van de band heet Just Another Fairytail; 'Dit is een sprookje waarvan je als kind wilde dat het je voorgelezen werd, dit is een sprookje dat je jaren later nog steeds wilt horen. Als luisterboek? Nee, op vinyl of cd! Een prima prestatie, dit debuutalbum.' Schrijft 3voor12 Gelderland in een album recensie. 
 

Na twee jaar hard werken, bijschaven en opnemen is het sprookje voor Orange Maplewood echt uitgekomen. Het album is gemasterd in Seattle door niemand minder dan Chris Hanszek! Bekend van Soundgarden, Screaming Trees, The Melvins. Het album Just Another Fairytale is de opvolger van de Mekka EP. Orange Maplewood bestaat sinds 2008 en speelden al support voor Radio Moscow, Colossa, The Mad Trist en stonden op diverse festivals waaronder Lowlands, Paaspop en Geuzenpop. 
 

Samen met de bands Tales en Paceshifters belooft het een waar grungy reality sprookje te worden in Luxor Live. Niet te missen als je het ons vraagt; straightforward rock met solide baslijnen, strakke drums en scheurende gitaren! 

 

Tickets

Facebook Event

 

 

Is dit alles?