MENU SLUIT
17.05.2016

Housequake bevestigt clubshow Luxor Live

Housequake heeft bevestigd dat ze wederom Luxor Live aan zullen doen voor hun jaarlijkse clubshow tijdens Sundaypeople tussen Kerst en Nieuwjaar. Op vrijdag 30 december vormt hun exclusieve drie-uurs set wederom het jaarlijkse hoogtepunt van de meest spectaculaire clubavond van Arnhem.

Housequake

Het is al jaren een van de grootste clubsensaties in Nederland, maar ook ver buiten onze landsgrenzen. Housequake: het muzikale samenwerkingsverband van ROOG & Erick E, dat het clubcircuit op zijn grondvesten doet trillen. Een ware housebeving, met steevast dezelfde gevolgen: uitverkochte zalen, lange rijen voor de deur en een dampende clubsfeer. En dat alles dankzij die twee toppers achter de draaitafels, die met hun aanstekelijke enthousiasme overal het dak er van af draaien.

Housequake ontstond zo’n tien jaar geleden toen twee van Nederlands beste DJ’s elkaar vonden. DJ ROOG (Rogier van Bueren) timmert al jaren aan de weg als succesvol house-DJ en vormt samen met zijn broer Greg het producersduo Hardsoul. Roog werd meerdere keren uitgeroepen tot de beste DJ van het land.

Erick E (Erick Eerdhuizen) begon zijn loopbaan als hiphop-DJ. In de jaren negentig stapte hij echter over op house. In 1995 resulteerde dit tot resident-dj van de Roxy in Amsterdam. Vervolgens groeide hij uit tot een van de succesvolste DJ’s van Nederland.

En wat krijg je als deze twee top-DJ’s naast elkaar achter de draaitafel zet? Een welhaast niet te overtreffen DJ-act die over de hele wereld grote successen viert. Kenners weten dit al lang, maar mocht Housequake toch aan je aandacht zijn ontsnapt, dan is nu je kans om het goed te maken. Want deze ‘Big Boys in the Business’ komen tussen Kerst en Nieuwjaar opnieuw naar Luxor Live. En dat is zeker geen vanzelfsprekendheid want de twee Nederlandse DJ’s hebben een overvolle internationale agenda. De organisatie kan zich daarom gelukkig prijzen met deze boeking en sensationele clubavond.

Sundaypeople

Deze avond wordt gehost door Sundaypeople, al vijf jaar vaste waarde voor de beste house muziek op zondag in Luxor Live.

Kaartverkoop

Dit evenement verkoopt steevast ieder jaar uit, vandaar dat de verkoop vroeg gestart wordt. Toegangskaarten zijn vanaf vrijdag 27 mei, 15:00 uur beschikbaar in verschillende prijscategorieën.

>> TICKETS & MEER INFO <<

Is dit alles?