MENU SLUIT
12.09.2017

Iedereen aan de Indie

Speciaal voor indie liefhebbers hebben we vier lekker gevarieerde bovenzaal shows in de aanbieding voor een extra aantrekkelijk prijsje!

27 september – Máni Orrason

De nog jonge Máni Orrason groeide deels op in IJsland en deels in Spanje. Met ogenschijnlijk veel gemak schrijft hij warme en folky popsongs die hij op het podium ook nog eens zeer natuurlijk overbrengt. De supergetalenteerde Máni staat op het punt om door te breken in Nederland.

19 oktober – Jo Goes Hunting

De expressieve, kleurrijke avant-gardistische pop van Jo Goes Hunting kenmerkt zich door zowel fraaie, gelaagde harmonieën als grillige, dwarse omwentelingen. Vergelijkbaar met Animal Collective, Ariel Pink’s Haunted Graffiti en The Flaming Lips.

3 november – Dangers of the Sea

Vocale harmonieën, akoestische gitaren en de pakkende stem van leadzanger Andreas Bay Estrup; de Deense indiefolk band Dangers of the Sea is na vier jaar radiostilte terug met nieuw werk! Ook wel vergeleken met bands als Midlake en CSN. Zelf noemen zij Neil Young als grootste inspiratiebron.

9 november – Mooon

Met hun garageblues waarin surf invloeden en een psychedelica te horen zijn, is MOOON uitgegroeid tot publiekslieveling op diverse festivals en de Popronde. Op 6 oktober wordt het debuutalbum Mooon’s Brew uitgebracht op Excelsior Recordings.

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 25,00 in plaats van € 37,00.
Tot en met 19 oktober is het nog steeds gunstig om deze bundel te bestellen. Als u deze wil bestellen kunt u een mail sturen naar info@luxorlive.nl.

Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl

 

 

Is dit alles?