MENU SLUIT
29.10.2019

Inschrijving Nieuwe Electronische Waar 2020 geopend

Tot en met 28 november kunnen producers uit Oost-Nederland zich aanmelden voor een jaar lang persoonlijke begeleiding bij Nieuwe Electronische Waar.

Producers die hun eigen muziek maken kunnen hun hart ophalen: de inschrijving voor NEW 2020 is namelijk zojuist geopend. Exact één maand hebben producers uit Oost-Nederland de tijd om hun beste track opsturen naar het belangrijkste talentontwikkelingsproject voor elektronische muziek van Oost-Nederland. Nadat de inschrijving gesloten wordt, zal een vakjury, bestaande uit o.a. programmeurs, labelbazen en producers, zich buigen over de inzendingen vanuit waar een selectie van 10 tracks gemaakt zal worden. De breinen achter deze stukken zullen de koppen vormen van de NEW-selectie in 2020 en kunnen zich opmaken voor een jaar intensieve begeleiding op het gebied van produceren, maar ook het werken aan live-shows en de zakelijke kant van het muzikantenbestaan.

Inschrijven

Inschrijven voor de NEW selectie kan van 28 oktober t/m 28 november via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve uitslag volgt begin februari.

NEW is een initiatief van De Nieuwe Oost pop en de poppodia Burgerweeshuis Deventer en Doornroosje Nijmegen. Samenwerkingspartners: Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Luxor Live, Studio Wonder, ArtEZ conservatorium, Booster Festival, De Perifeer, Koek FM.

Is dit alles?