MENU SLUIT
02.07.2013

Internationale Zomerconcerten in LuxorLive

Het weer van 2013 wil maar niet meezitten. Te koud, te heet, te nat, te wisselend. LuxorLive doet er nog een schepje bovenop. In de anders zo rustige zomerperiode brengt LuxorLive vier totaal verschillende internationale top-acts naar Arnhem. Net zo grillig als ons eigen weer.
 
 

Op vrijdag 19 juli nemen de heren van Biohazard ons mee naar de zinderende hitte van de stad New York. Zij scoorden wereldwijd met hun eerste albums en hebben met hun laatste album bewezen dat ze, net als in hun beginperiode, het kwik tot ongekende hoogte kunnen laten stijgen.

De uit Toledo, Ohio afkomstige Five Horse Johnson is bezig met een wereldtournee ter promotie van hun zevende cd. Op donderdag 1 augustus kunnen we, na een avond van broeierige stoner-achtige bluesrock, alleen maar hopen op een stevige onweersbui. De Arnhems/ Nijmeegse band Corduroy zal het voorprogramma verzorgen.

Op zaterdag 10 augustus verwachten we de zomer op zijn best met Nkulee Dube uit Zuid-Afrika. Deze dochter van reggae-legende Lucky Dube brengt een ode aan haar vader en komt de zon laten schijnen met haar soulvolle reggae muziek.

Ten slotte komt er een week later  verkoeling in de vorm van een Californische bries. De Ultimate Eagles is zonder twijfel de beste Eagles tribute band die er is en bestaat uit artiesten die allemaal naam hebben gemaakt in bekende Engelse bands. Zoek zelf op het internet naar filmpjes van deze band en begrijp waarom LuxorLive deze mannen naar Arnhem haalt.

Meer informatie over de afzonderlijke bands is te vinden op de website van LuxorLive.
 

Is dit alles?