MENU SLUIT
09.04.2014

Intieme paaseditie Kontra

Op zondag 20 april staat er weer een nieuwe editie van Kontra voor de deur. Ditmaal in een intiemere setting dan dat jullie van deze heren gewend zijn. Namelijk in de sfeervolle bovenzaal van de Luxor Live.

'We willen weer terug naar het gevoel waarmee het twee jaar geleden allemaal begonnen is. Het moet een feest worden dat vergelijkbaar zal zijn met onze eerste edities in de PopupKlup. Energiek, intiem, saamhorigheid en sfeervol zijn de steekwoorden waar we ook deze editie weer aan vast gaan houden!' Zo zegt Dennis van Kontra.
 
De line-up is dan ook in lijn met deze visie.
Als headliner van de avond hebben de Kontra heren Brent Roozendaal uitgenodigd. Hij is als oprichter van Drift natuurlijk een bekend gezicht binnen de Nederlandse underground scene.

Een krappe 11 jaar geleden is hij begonnen met draaien en momenteel is hij als dj en organisator een vaste waarde waar niemand meer omheen kan. Als dj draait hij house en techno in de breedste zin van het woord. In de setting van deze Kontra kan je een 3 uur durende bezwerende techno set met een pittig einde verwachten.

Daarnaast verwelkomen ze Yosser.
Yosser is initiator, dj, organisator en met name het brein achter veel culturele Arnhemse initiatieven zoals de PopupKlup en Roofgarden Arnhem.
Zijn progressive sound kenmerkt hem als geen ander en hij neemt je mee op een muzikale reis door de techno van toen en nu.
 
The Tech syndicate is onderdeel van het Kontra Kollectief en medeoprichter van Kontra-Events. Hij zal de avond op geheel eigen wijze openen. Denk hierbij aan Deeptech vanuit Berlijn in combinatie met progressive invloeden.

Is dit alles?