MENU SLUIT
18.03.2024

Jacobiberg Paasconcerten: line-up compleet + timetable!

Dit jaar schudden het kuiken en de kikker elkaar de hand: op 1 april vinden de 48e Jacobiberg Paasconcerten plaats (geen grap)! Met dit jaarlijkse extravaganza organiseert Popcentrum Jacobiberg het langstlopende popfestival van Arnhem, door het hele pand van Luxor Live. Op tweede paasdag vanaf 14.00 uur is de boel gratis te betreden, dus vergeet die paasbrunch en kom genieten van deze line-up vol met lokaal talent!

Nieuw dit jaar: DJ Showcase in de kelder én vanaf 16.00 uur laat Bollyfoods op het balkon je smaakpapillen dansen! Lees verder voor meer info en de timetable (of klik hier om de timetable te downloaden).

Line-up Jacobiberg Paasconcerten

Snow Coats
Kingsta
Rotzorg
The Hubschrauber
Reeh
Hauer
Politie Warnsveld
Magic Bullet
Youth Reserve
Jade Doe
Lou’s Ends
Elastic Time Traveler
Larakay (via Sonar!)
GI-RO47 (Jacobiberg dj-leerling)
Senn Jacobs (Nazareth Records)
NLYSB (Nazareth Records)
Hosts: Klokpack6ix

Bollyfoods

Get curried away bij Bollyfoods! Van al dat rondhopsen bij de Paasconcerten – van de bovenzaal, naar de grote zaal, met een tussenstop in de kelder en dan weer opnieuw – lust je vast wat te knagen. Goed nieuws: tijdens alle muzikale traktaties door hoef je niet naar huis, want vanaf 16.00 uur vind je Bollyfoods op het balkon! Ze serveren Indiase maaltijden en snacks die je smaakpapillen doen dansen – dat deden ze al op festivals zoals Paaspop, Lowlands, Free Your Mind en Best Kept Secret en dit jaar voor het eerst op de Paasconcerten!

Hosts: Klokpack6ix

Buckle up, want Klokpack6ix gaat de boel op stelten zetten tijdens de Paasconcerten! Dit muziek- en kunstcollectief, met meer leden dan je op één hand kunt tellen, zijn dit jaar de hosts. Ze omschrijven hun collectief zelf als een ‘mixed media clusterfuck’ van jonge rappers, producers, designers, schrijvers en performancekunstenaars. Wanneer ze als collectief het podium betreden, presenteren ze hun wilde mix van hiphop, hyperpop, electro schlager, absurdistische teksten en extravagante kleren. Verwacht een hoop luide beats, lieve synths, felle kleuren, catchy hooks en speelse humor… Alles is zelfgemaakt. Alles is in stukjes. Geen show is hetzelfde en geen touw is eraan vast te knopen. Dat wordt visuele waanzin – want als zij het doen, doen ze het goed.

Jacobiberg Paasconcerten

Beloofd dat je niet overspoeld wordt met flauwe grappen (misschien een paar…), maar wel met een vloedgolf aan geweldige muziek. De line-up is traditiegetrouw een fijne weerspiegeling van de muzikale diversiteit die te vinden is in Popcentrum Jacobiberg en ver daarbuiten. Een vette verzameling aan muzikaal talent uit Arnhem en omstreken gaat je (konijnen)oren in ieder geval flink verwennen. Van gierende gitaren tot rauwe rap en van zoete pop tot smerige punk – je gaat het allemaal ontdekken tijdens de Jacobiberg Paasconcerten.

Is dit alles?