MENU SLUIT
16.03.2015

Jaimi Faulkner is Up all Night!

Jaimi Faulkner, Singer Songwriter pur sang!

 

Er zijn soms van die rijzende sterren aan het firmament die eigenlijk geen introductie nodig hebben. Jamie Faulkner is zo’n ster. Neergedaald vanuit het verre Australië richting hotspot Berlijn met niet meer dan zijn charmante verschijning, oorstrelende stem en niet te vergeten zijn tweede ziel; zijn gitaar. Jamie timmert flink aan de weg in Europa en dat doet ie lekker!

En toen ……. was er die geweldige plaat van hem “Up all Night” geproduceerd door Ralf Mayer in het warme Malaga. Een schijf die bol staat van liedjes met grote hitpotentie. Deuntjes die blijven hangen en je zo’n zomers gevoel geven of je de lente laten ruiken. Zijn liedjes gaan over de liefde, hartepijn en gemis. Maar ook over sociale aspecten, zoals de kloof tussen mensen onderling. Niks nieuws aan onderwerpen zal je denken, toch weet Faulkner dit alles op zijn geheel eigen, relaxte en sympathieke manier te brengen. Hij speelt geen rol, maar is een storyteller vanuit zijn hart! En dat voel je en blijft je bij.

Dat hij zich zonder moeite mag meten met een Ed Sheeran of zo u wilt een Ben Howard werd duidelijk tijdens een radiouitzending op 3 maart bij NPO Radio 6. Zijn poppy folk met een tikkeltje soul en blues werd daar met open oren verwelkomt waarna onze nationale radioheld Giel3FM het nog eens dunnetjes overdeed in zijn ochtendshow.

Oordeel zelf en kom luisteren naar Jaimi Faulkner, begeleid door zijn Nederlandse begeleidingsband met Luuk Adams op drums, Judith Renkema die de baspartijen voor haar rekening neemt en Leon den Engelsen op toetsen.

 

Luxor Live is klaar voor dit nieuwe talent! Nieuwsgierig? Boek hier dan nu je ticket!

 

Mocht je de uitzending van Giel3FM gemist hebben, kijk en luister hier dan terug.

Is dit alles?