MENU SLUIT
03.09.2014

Jasper Bax nieuwe programmeur bij Luxor Live

Jasper Bax wordt de nieuwe programmeur van Luxor Live. Bax is de opvolger van Bert Dondorff die per 1 oktober bij het Arnhemse poppodium vertrekt. Dondorff, die in 2007 overkwam van Mezz in Breda, wordt programmeur van P60 in Amstelveen en Bibelot in Dordrecht.

Jasper Bax, voorlopig nog woonachtig in Tiel, is bij Luxor Live begonnen op maandag 1 september. Hij zal door Bert Dondorff nog een maand lang worden ingewerkt, om daarna volledig zelfstandig aan de slag te gaan.

Bax steekt zijn resterende tijd in zijn eigen bedrijf Boombax, dat onder meer de belangen behartigt van bekende bands in ska, reggae en bands uit aanverwante stromingen. De Tielenaar maakte in het verleden zelf deel uit van skaband de Beatbusters.

 

Bax is al decennia lang op vele fronten actief in de muziekwereld, met zijn eigen bedrijf als boeker en manager, daarnaast als mede programmeur van o.a. de Zwarte Cross en diverse andere projecten. In het verleden werkte hij onder meer op de publiciteitsafdeling van de Melkweg in Amsterdam.

Na ruim 12 jaar als zelfstandige gewerkt te hebben, heeft hij zijn eigen bedrijf grotendeels overgedragen aan drie enthousiaste jonge nieuwe vennoten. Jasper Bax verheugt zich om zich vol overgave te kunnen storten op zijn nieuwe uitdagende functie, als hoofdprogrammeur bij Luxor Live.

Is dit alles?