MENU SLUIT
20.02.2014

Jebroer is genomineerd voor de Xite TV Awards!

JEBROER is genomineerd voor Xite TV Awards 2014 in de categorie ‘Best Hip-Hop’. De Leidse rapper is zaterdag te zien in Luxor Live met Leger van Jebroer tour. Maak je op voor steengoede rap en knallende beats!

Onlangs was de release van zijn debuutalbum ‘Gouden Tranen’. Het album wordt direct goed ontvangen in de media. Zo schrijft de Volkskrant een uitgebreid interview en Xite TV nomineert hem voor een award! Tim Kimman (Jebroer) is een jongeman die gelooft in hard werken, in oprecht en trouw en in zichzelf. Op zijn debuutalbum legt hij zijn leven bloot. Het is een eerlijke plaat die een kijkje in zijn leven geeft.

In 2010 bracht de rapper samen met de bekende producer Boaz van de Beatz, zijn eerste single Btje vliegen Tog uit.  Het collectief rondom Boaz, Nouveau Riche, sloot hem direct in de armen.
Samen met Nouveau Riche Music bracht Jebroer in maart 2013 zijn EP ‘Broederschap’ uit en behaald met het nummer Omlaag de titel; 3FM Serious Talent.  

Jebroer werkte samen met Mr Polska en maakte zijn opwachting in het allermooiste feestje van Yellow Claw. Je kan hem trouwens ook kennen als acteur in de serie ‘Van God Los’ of als presentator van het onlineprogramma ‘Nosso in je osso’.

Om je alvast lekker te maken voor zaterdag, bekijk de Kick-off van zijn clubtour!
En bestel hier nog snel je ticket voor Jebroer.

 

Is dit alles?