MENU SLUIT
16.07.2014

Jett Rebel en Kensington op UITboulevard!

Gelderland opent haar culturele seizoen van Arnhem & Gelderland groots met de UITboulevard
Het gebied rondom Musis Sacrum, wordt twee dagen omgetoverd tot één groot cultureel festivalterrein. 

UITboulevard is een gratis jaarlijks terugkerend festival waarin culturele partijen uit Gelderland twee dagen lang hun parels aan het publiek tonen middels een podiumprogramma en een culturele markt waarin alle kunstdisciplines vertegenwoordigd zijn.
 
De UITboulevard gaat op zaterdag 30 augustus om 16.00 uur van start met theater, muziek, dans, beeldende kunst, literatuur, mode, film en cabaret in een afwisselend programma voor jong en oud.

Op zondag 31 augustus gaat om 13.00 uur de culturele markt van start met verschillende optredens. Je proeft hier van het nieuwe seizoen van meer dan 100 artiesten, kunstenaars, musea, theaters en gezelschappen presenteren zich middels optredens, workshops, demonstraties, shows en previews rond de Lauwersgracht. En alles is gratis!

Luxor Live doet natuurlijk mee en is verantwoordelijk voor de programmering  van Kensington en Jett Rebel en medeverantwoordelijk voor de programmering van Wende. Allemaal artiesten die eerder in Luxor Live te bewonderen waren en/of komend seizoen weer op bezoek komen.

 

Zaterdag 30 augustus; 21:00 uur – Wende & Het Gelders Orkest
Op zaterdagavond staat Het Gelders Orkest met Wende Snijders op het podium. Een muzikale samenwerking die grenzen verkent. Wende Sneijders is bekend geworden met haar fantastische vertolkingen van Franse Chansons maar maakt tegenwoordig als Wende electronische muziek, pop en rock. Dat wordt een spannende combi!

 

Zondag 31 augustus; 19:30 uur – Jett Rebel
Jett Rebel is het alterego van de 23-jarige alleskunner Jelte Tuinstra en de man van dit moment! Het beginnend rockicoon duikt overal op en de verwachting is dat hij dat blijft doen deze zomer. Jelte staat deze zomer namelijk op bijna elk festival en mocht daarom ook niet op de UITboulevard ontbreken. Pure en catchy compromisloze popmuziek, geïnspireerd op helden als Todd Rundgren, Prince en The Beach Boys!

 

Zondag 31 augustus; 21:30 uur – Kensington
De Utrechtse band Kensington is met hun meezingrock van stadionproporties eigenlijk al vanaf de oprichting te klein voor Nederland. Met steun van 3FM en De Wereld Draait Door en dankzij veel optredens is Kensington een professionele rockmachine geworden die klaar is om Europa te veroveren. En dat is precies wat de band deze zomer wil gaan doen. Nederland wordt niet vergeten en Arnhem natuurlijk al helemaal niet.

Is dit alles?