MENU SLUIT
15.07.2014

Jett Rebel is Nederlands zomerhit!

Jett Rebel speelt op 27 november voor de tweede keer dit jaar in Luxor Live! Een beperkt aantal gelukkigen waren op 20 februari in de uitverkochte bovenzaal van Luxor Live en kregen een hele vette, energieke show te zien. 

Jett Rebel is het alterego van de 23-jarige alleskunner Jelte Tuinstra. Na zijn avonturen in diverse bands (o.a. Valerius en The Souldiers) is hij solo verder gegaan. In begin 2013 bracht hij zijn debuut EP ‘Venus’ uit die vooral de veelzijdigheid van Jett Rebel laat horen en zien. Pure en catchy compromisloze popmuziek, geïnspireerd op helden als Todd Rundgren, Prince en The Beach Boys! Met zijn eerste single 'Do You Love Me At All' stond Jett Rebel vorig jaar zomer lang op repeat bij 3FM en schopte hij het tot Serious Talent. In november 2013 kwam hij met de vervolg EP ‘Mars’, waarop de 3FM Megahit Tonight stond.

Eerder gaf Jett Rebel  al zijn debuut show weg op Eurosonic Noorderslag maar zijn grote debuut maakte 'Kroonprince' Jett Rebel op Pinkpop 2014, waar ook zijn idool, de legendarische bassist Larry Graham even aanschoof op het podium, nu al historisch te noemen! Bekijk de volledige show van Jett Rebel op Pinkpop hier terug. Doen!

Het beginnend rockicoon duikt overal op en de verwachting is dat hij dat blijft doen deze zomer. 
Jett staat deze zomer namelijk op bijna elk festival. Behalve op North Sea Jazz. Daar bracht 3FM dj Giel Beelen verandering in. Hij nodigde Jelte uit om tijdens Gieljazz op North Sea Jazz zijn keyboard mee te nemen en Giel op het podium te vergezellen! Madness dus rondom Jett en voor jullie genoeg kans om hem live te bewonderen maar laten we eerlijk zijn… er kan niets tegen een intiem en live concert op!  27 november, na alle zomer hectiek, zien we Jett Rebel in Luxor Live.

Tickets voor Jett Rebel's Tour d' Amour bestel je hier

Facebook Event

 

Is dit alles?