MENU SLUIT
04.12.2013

Joris Linssen met Caramba

Dat Joris Linssen iets met het buitenland had dat wist heel Nederland al.

 

De presentator is bekend van meerdere televisieprogramma’s waaronder het programma Hello, Goodbye waarbij hij op Schiphol de persoonlijke verhalen van reizigers probeert te achterhalen. In zijn nieuwe programma Joris United, waarin hij vluchtelingen met hun familie herenigt, vliegt hij zelf de hele wereld over.

 

De combinatie van verhalen en muziek komt overal bij Joris terug. Hij heeft een voorliefde voor Mexico en realiseert in 1999 zijn muzikale droom met de oprichting van Caramba. In 2000 verschijnt het eerste album van de band en begin 2013 is hun vijfde album ‘Licht’ uitgebracht.  Joris Linssen en Caramba toeren al jaren door het land met hun intieme theaterprogramma’s.   Joris vertolt Mexicaanse liedjes in het Nederlands en verteld met authentieke stijl  persoonlijke verhalen in combinatie met muziek. Ontroerende liedjes die je verassen en animeren.  

 

Op vrijdag 6 december speelt Joris met Caramba in Luxor Live. Speciaal voor deze avond speelt Femke Krone, het vrouwelijke gezicht van percussiespelend Nederland, mee met de band. Zij zetten samen gegarandeerd de zaal op zijn kop.

 

 

Leuk om te zien is ook de persoonlijke benadering van Joris. Op Facebook laat hij weten dat hij er zin in heeft en deelt hij zelfs informatie over de repetities, speciaal voor het concert in Arnhem!

 

Check hier een filmpje van Joris Linssen & Caramba

Is dit alles?