MENU SLUIT
09.02.2016

JW Roy en Leon Verdonschot bij Hijman Ongerijmd en Luxor Live

Een show over de schoonheid van muziek, en niets anders

Niet alleen zijn album oogstte na de release enkel lof, ook zijn optredens ontvangen enkel lovende kritieken. Zo was na de show van JW Roy in Rotterdam te lezen: “Hij kan de verhalen over John Hiatt, Ryan Adams, een goede vriend van JW en nog veel meer zodanig vertellen dat de luisteraars tot het einde toe geboeid zijn.”

“Kippenvel kwam snel op mijn armen te staan en bleef er opzitten tot ruim na het concert,” zuchtte het AD. OOR sprak over “Een feest voor Americana-fans.” Festivalinfo.nl schreef over het album zelf: “Dry Goods & Groceries is van een zeldzaam goede kwaliteit dat met kop en schouder boven de Nederlandse rootsscene uitsteekt.”

Het album is voorzien van een boek waarvoor zo’n beetje iedere bekende Americana- en rootspromotor in Nederland een bijdrage aan leverde. Live wordt hij niet alleen vergezeld van band en boek, maar ook van storyteller Leon Verdonschot.

Aanstaande donderdag 11-02 komt hij dan eindelijk naar Arnhem. Hij speelt van 16.00 – 17.00u een voorprogramma in boekhandel Hijman Ongerijmd. ’s Avonds treed JW Roy , verzegeld van storyteller Leon Verdonschot, op in Luxor Live. Via deze link kan je nog tickets bestellen.

Ingeplugd.nl: “Voor de mensen die er niet bij konden zijn (…) pak deze kans en onderga een unieke ervaring!”

 

 

Is dit alles?