MENU SLUIT
10.01.2014

Kaarten Clannad nu verkrijgbaar bij Luxor Live!

De kaarten voor het bijzondere concert van de Ierse folk legende Clannad zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Luxor Live en onze reguliere andere verkoopkanalen ( Kroese Arnhem, Kroese Nijmegen, De Waaghals Arnhem en Cafe Den Koopman).

De kaarten kosten 39 euro. Dit is Inclusief servicekosten.

 

Let op: dit concert vindt plaats in Musis Sacrum

 

Clannad stond aan de wieg van de Keltische/New Age/Ierse folkmuziek en is een van de grootste namen in dit genre. Het is geen wonder dat Celtic music in haar begindagen ‘Clannad Music’ werd genoemd. Clannad werd in 1970 opgericht door de familie Brennan. Een beroemd ex-lid is Eithne Brennan, die later wereldberoemd werd als Enya. De band beleefde haar doorbraak in 1983 met ‘Theme from Harry’s Game’. Clannad creëerde muziek voor o.a. de populaire tv-serie ‘Robin of Sherwood’ en verkocht ruim 15 miljoen albums.

 

Het dertiende studioalbum ‘Landmarks’ won een Grammy voor ‘Best New Age Album’ in 1999. Na dit album verschenen er geen nieuwe studioalbums meer en trad de band weinig op. maar na 5 jaar komt er in september 2013 een nieuwe cd uit met de titel Nádúr en begin 2014 gaat Clannad weer op tour. Grijp dus uw kans om deze legendarische band live te zien in Musis Sacrum.

 

 

Is dit alles?