MENU SLUIT
27.06.2013

Kaarten winnen voor The Ultimate Eagles doe je bij Kroese Arnhem!

Als je bij Kroese Arnhem History of the Eagles koopt, maakt u kans op Gratis kaartjes voor het concert van de Eagles tribute band The Ultimate Eagles op donderdag 22 augustus in Luxor Live.

 

The Eagles behoeven, als een van de ‘biggest rockbands in history’ zijnde, geen introductie meer. Ooit begonnen als backing band groeiden Don Henley, Glenn Frey en Joe Walsh snel uit tot de southern/westcoast rocksensatie die ze tot op heden nog steeds zijn! Hoogste tijd dus voor een definitief en goed overzicht van de glansrijke carriere van The Eagles!

 

Nu is dit overzicht er dan eindelijk in de vorm van dit schitterende ‘History of The Eagles – Story of An American band’. De dvd is ontzettend goed gevuld met vele schitterende en unieke opnamen en bevat meer dan 25 nieuwe interviews met leden van The Eagles uit het heden en verleden. History of the Eagles is een absolute must-see en -have voor iedere muziekliefhebber!

 

Deze dubbel-dvd editie bevat liefst 4 uur met ‘never-before-seen music’ uit de afgelopen 40 jaar! In deel 1 wordt de periode van oprichting tot grote faam (in de 70’s) tot aan de ‘split’ (in 1980) behandeld. Deel 2 gaat dieper in op de glorieuze comeback middels de Hell Freezes Over tour (in 1994) tot aan het heden.

 

Regie: Allison Ellwood, Productie: Alex Gibney

 

Is dit alles?