MENU SLUIT
10.12.2014

Karton label te gast bij NDS Tv

Vanavond in Luxor Live de laatste NDS Tv van het jaar. Als waardige afsluiter zijn niemand minder dan de mannen van het Haarlemse Karton label uitgenodigd! Het internationaal geprezen label brengt kwaliteits- techno en house naar Arnhem in de intieme setting van de bovenzaal. 

In juni 2011 werd Karton geboren en sindsdien is het label druk bezig met kwaliteits-releases uitbrengen. Al snel werd de muziek die het label uitbracht opgepakt door een hoop gerespecteerde namen in binnen- en buitenland. De eerste vinyl release ging dan ook als een trein en was binnen een week uitverkocht en zat in de platentassen van onder andere tINISonja MoonearLivio & RobyCabanneEnzo Siragusa en vele andere underground helden. 

Inmiddels is Karton de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid en gaan de artiesten onder het label de hele wereld over om hun geluid te kunnen showcasen. Karton neemt haar artiesten op tour en na showcases in Londen, Keulen, Dusseldorf en Berlijn te hebben gehad zijn Zürich en Barcelona binnenkort aan de beurt om kennis te maken met het Karton-geluid. Voor deze NDS Tv wordt de Nederlandse tak van het label uitgenodigd. Mede-eigenaar PelleJeff MooreLevi Verspeek en Roon zullen Arnhem hun tunes laten horen. 

De allerlaatste (gratis) kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.facebook.com/events/720746018019910/.

Vis je achter het net? Geen zorgen het gehele event wordt live gestreamed via www.newdutchschool.tv.

 

Is dit alles?