MENU SLUIT
31.03.2014

Kick-off clubnight DJ Mag NL & Friends

Op zaterdag 10 mei trapt DJ Mag Nederland af met een waanzinnige clubnight in Luxor Live te Arnhem! Voor deze avond trekt DJ Mag NL alles uit de kast om een knallende partynight neer te zetten. Housebeats weerklinken, special effects, mystery guests en unexpected entertainment all night long.
 

De eerste namen zijn bekend:
– Jeremy Juno
– Skitzofrenix
– Suyano
– Hosted by MC Stretch

De headliner houden we nog even geheim…
 

DJ Mag NL is hét platform voor dj's en danceliefhebbers en geniet mede grote bekendheid door het jaarlijks uitroepen van de populairste dj van de wereld, de DJ Mag Top 100. Onderdeel van het DJ Mag NL platform zijn niet alleen de online kanalen en het magazine, maar ook DJ Mag events, zoals het splinternieuwe clubnight-concept DJ Mag NL & Friends.
 

Concept DJ Mag NL & Friends
Met een knallende clubavond voor members en danceliefhebbers, biedt DJ Mag NL een podium aan talent. Naast hen staan deze avonden ook de local hero’s en de profs achter de draaitafel. Deze dj’s zorgen voor een afwisselende programmering. De ‘Friends’ van DJ Mag NL zijn de bevriende bekende dj’s, dj-talenten, maar ook zeker de DJ Mag NL members en danceliefhebbers in het algemeen.
 

De clubnights vinden plaats in de wat kleinere steden, want in de grote steden gebeurt al genoeg. In de gekozen steden wordt samengewerkt met populaire clubs en talent uit de regio. De avonden kunnen bij DJ Mag NL & Friends variëren van hardstyle tot house en techno, omdat DJ Mag NL zich richt op alle muziekstijlen.
 

Het team van DJ Mag NL heeft voor de kick-off club Luxor Live in Arnhem gekozen. Op zaterdag 10 mei 2014 om 23:00 zullen zij hier samen met hun dj’s en friends een onvergetelijke avond neerzetten.

Datum           Zaterdag 10 Mei 2014
Tijd                23:00h – 5:00h
Locatie          Luxor Live, Arnhem
Line-up         – Jeremy Juno
                     – Skitzofrenix
                     – Suyano
                     – Hosted by MC Stretch

Headliner to be announced!

Earlybirds         €10,00
Voorverkoop     €12,50
Deurverkoop     €15,00
Leeftijd                18+

Voor meer informatie kijk op www.djmag.nl/clubnight of check het facebookevent.

Is dit alles?