MENU SLUIT
19.05.2014

Kleine feestjes worden groot: Work Them

Vrijdag 23 mei sluit Work Them haar seizoen af in de, zoals de heren het zelf graag noemen, Luxor Live Penthouse.  Het afgelopen seizoen is Work Them uitgegroeid van een feestje dat vooral veelbelovend en vooruitstrevend was, naar een grote trekker in de bovenzaal van Luxor Live. De afgelopen edities waren steevast bomvol, en terecht. Het concept staat als een huis en geeft een geheel eigen draai aan het karakter van de zaal.

De crew van Work Them werkt met veel inzet en creativiteit naar elke editie toe. Residents Mike Costez, Switch, Trap en Smr worden elke editie aangevuld met een headliner. Ook muzikaal is het feest geëvolueerd. Van puur UK-bass pakt het feest nu een breder spectrum van toffe, dansbare muziek met o.a. Grime, Hip Hop en House.

Op vrijdag 23 mei is de headliner één van Arnhems finest: PHONC. Deze Dj & producer met evenveel skills als ervaring zal speciaal voor Work Them de vetste Hip Hop, Electro en Bass heavy tunes uit de kast trekken. Het gerucht gaat dat hij er zin in heeft!

Entree kost €4,- aan de deur. Het feest duurt van 23:00 tot 4:00 uur. Minimuleeftijd is 18 jaar.

Is dit alles?