MENU SLUIT
10.10.2012

Komende Vrijdag: Popronde Arnhem!

Reizend muziekfestival Popronde komt komende Vrijdag weer naar Arnhem! Ook dit jaar krijgen opkomende bands en muzikanten weer de kans op te treden buiten de eigen regio en hun netwerk uit te bouwen.
 
Uit een record aantal aanmelding van 1020 artiesten zijn door de selectiecommissie 100 veelbelovende artiesten geselecteerd voor Popronde 2012. Deze bands en muzikanten zijn een actuele afspiegeling van aanstormend talent in alle muziekgenres. Dit jaar doen er maar liefst 45 bands en 23 podia mee met de Popronde 2012.

Uiteraard zal de afterparty ook dit jaar wee in Luxor Live plaats vinden! Programma voor de afterparty is nu compleet, entree uiteraard gratis!
 
 
– Wannabeastar
Wat kun je zeggen over Wannabeastar wat nog niet gezegd is? Ze danst, ze draait, ze overwint! Maar toen, op 11-11-11 kwam haar debuutalbum uit! Een mix van alles wat nog net niet eerder gedaan is, omdat zij het nog moet doen. Genre? De punk attitude van haar DJ-gigs neemt ze mee. Haar hoge hakken ook. De uitzonderlijke pakjes ook. Een dikke live band, e viola

 
– Supra Naturals
Supra Naturals is een rock/dance formatie bestaande uit Kit Carrera (The Deaf) Chris Pedis, en Youri de Bruijn. De heren komen uit de Rock- en Punk-scene maar hebben alle drie altijd een voorliefde voor elektronische muziek gehad. In Supra Naturals voegen ze deze twee uitersten samen tot een dance/punk/ rave feest. Het debuut album staat gepland eind 2012.
 
 
??????
Dit jaar trappen we in ieder geval af met een special guest. We gaan deze op 12 oktober rond de klok van 00:00 via de sociale media bekend maken!
 
 
Dit alles word aan elkaar gemixt door de mannen en vrouwen van Dagschotel! We hebben er zin in!

 

Entree de gehele dag gratis!

Is dit alles?