MENU SLUIT
16.09.2013

Komende zaterdag gaan we Matjesstijl!

Op zaterdag 21 september 2013 vindt in poppodium Luxor Live de Mega Matjesdisco plaats. Tijdens deze dansavond gebeurd er een hele hoop gekkigheid. De Mega Matjesdisco verkoopt regelmatig zalen als Paradiso en de Tivoli uit en doet het ook in Arnhem goed. Het concept richt zich op al het foute uit de jaren 80 en 90 gecombineerd met een muzikaal scala van discoklappers tot happy hardcore. De grote meerderheid van het publiek dost zich behoorlijk uit in de matjesstijl en behalve fluorleggings, trainingspakken, tijgerprintjes en zweetbandjes hoort daar natuurlijk een onvervalste mat bij!
 

Om iedereen in matjesstijl te krijgen hebben we de hulp van de experts ingeroepen. Een goede mat krijg je namelijk niet zomaar. Dat is een kunst die expertise en toewijding vereist. Je kunt daarom deze week bij de professionals van Kinky Kappers en La Coupe hairstyling terecht voor zon mooi stukje nekbedekking. Laat je bij één van deze twee zaken je mat knippen of plakken met nephaar, dan krijg je je kaartje voor de Matjesdisco in Luxor Live gratis!

Geen behoefte aan een mat? Geen nood! De kaarten zijn nog verkrijgbaar: http://www.luxorlive.nl/agenda/2995/$ID_564/mega-matjesdisco/

Ga wel verkleed zaterdag want anders sta je echt voor aap!
 

 

Is dit alles?