MENU SLUIT
16.08.2020

Kritiek op evenement in PopupPark

Sinds gisteren gaat er een bericht rond op social media waarin kritiek wordt geuit op een evenement in het Coehoornpark in Arnhem. Bij het betreffende bericht wordt een video getoond van dansende mensen die daarbij te weinig afstand hielden. Luxor Live wordt hierin genoemd als organisator, echter de organisatie ligt volledig in handen van PopupPark, die dit evenement volgens de richtlijnen van de Gemeente Arnhem uitvoert.

PopupPark en de gemeente zijn naar aanleiding van het bericht in gesprek. Wij delen onze zorg hierin en blijven met de betrokken partijen in overleg.

Luxor Live ondersteunt en support ca. 15 van dergelijke initiatieven jaarlijks in de stad, zoals nu ook in coronatijd PopupPark, die in deze tijden probeert Arnhemmers op een veilige manier bij elkaar te brengen. Dat in het ‘nieuwe normaal’ ook alles met vallen en opstaan gaat betekent niet dat we ineens stil moeten blijven zitten. Kritisch blijven mag, maar laten we elkaar de ruimte gunnen en helpen om hierin de juiste stappen te maken. Tijdens deze crisis, waar iedereen onder lijdt, is het juist belangrijk om door te blijven creĆ«ren en ontwikkelen.

Wij proberen ons samen met anderen hard te maken om cultureel Arnhem staande te houden.

We’re in this together!

Is dit alles?