MENU SLUIT
30.07.2014

Laatste namen Krachtstroom Festival 2014!

Vooruit, we doen er gewoon nog wat namen bij! We hebben op de valreep nog wat mooie namen toe kunnen voegen aan het programma:
 

Als we één Nederlandse dj moeten noemen om in de gaten te houden, dan is het Mike Mago. Vorig jaar werd zijn track The Show wereldwijd uitgebracht door Spinnin’ Records. Knappe jongen die deze plaat niet ergens voorbij heeft horen komen. Ondertussen heeft hij doodleuk een officiële remix voor Tiësto gemaakt, en staan er nog remixes voor Foxes en de Pet Shop Boys op het programma, alsof het allemaal maar niks is. Ondanks de stroomversnelling die zijn carrière doorgaat staat hij gewoon in Arnhem op Krachtstroom Festival!

 

Cafe de Kroeg organiseert Spoken Word, een podium met een literair programma wat in het leven is geroepen om schrijvers, dichters en rappers te voorzien van een podium. Komt dat zien!
 

Nausica is een Nederlands / Pools / Duitse formatie die sinds 2009 vanuit Arnhem opereert. Niet alleen hun afkomst is divers, maar ook hun muzikale invloeden; onverwachte elementen worden tot een surrealistisch en dynamisch geheel samengesmolten. Zij openen de mainstage van Krachtstroom Festival.
 

Hou de Krachtstroom Facebookpagina in de gaten voor alle updates!

Is dit alles?