MENU SLUIT
25.05.2012

LAATSTE WEEK: FESTIVAL ZOEKT NAAM!

We hebben alles voor elkaar!! We hebben 3 podia. Er zijn een kleine 20-tal (inter)nationale acts geboekt (we mogen de namen nog niet verklappen). We hebben te gekke locaties op en om de Arnhemse Rijnkade. Kortom wij (Popcentrum Jacobiberg, LuxorLive, Willemeen en TK07) staan klaar om op
 zondag 26 augustus een knallend nieuw én gratis festival te lanceren in Arnhem. Één probleempje; Hoe gaan we het feest noemen?! Want we hebben een zón gevarieerde line up……dat we het zelf ook niet meer weten. Luxorlive heeft een vette en groovende soul acts geboekt, Willemeen vliegt een paar intenationale punk, rap en indie bands in, als TK07 duikt ondergronds en komt met een verrassend brede
 programmering vol fatsige beats en hitsige synths. De Jacobiberg zorgt voor de lokale acts binnen de gehele line/up.

 Daarnaast komt er een side show programma met o.a. Mitty’s Rad der Verbeelding en een heuze openlucht bioscoop. Met het beeldscherm op de Rijn !!

 
Allemaal helemaal te gek. Maar hoe ga je zón evenement in hemelsnaam noemen?! Daar hebben we jou voor nodig!! Weet jij een goede naam?!

 
Bijvoorbeeld wen Engelse term?! Een link naar de stad, de Rijn, of de kade? Een grappige verbastering van een spreekwoord, of gewoon één simpel woord dat tot de verbeelding spreekt? Het maakt niet uit, er zijn geen spelregels.

 De enige voorwaarde is dat je voor 15 juni jouw inzending hebt gepost op deze facebookpagina of mail je
 suggesties naar wim@jacobiberg.nl

Is dit alles?