MENU SLUIT
22.12.2013

Laura Jansen live bij Serious Request

Pyjamaparty!

Nachtegaaltjes Laura Jansen en Jacqueline Govaert bleven van zondag op maandag ‘logeren’ bij Giel, Paul en Coen, tijdens 3FM Serious Request. Laura Jansen zong het Anthem van Serious Request 2012 ‘Same Heart’ in Enschede nu live in Leeuwarden. Jacqueline kroop in de huid van Tom Chaplin en zong samen met Laura het nummer. En ook was daar ineens MC Fit, Laura en Fit zongen vanuit ‘t Glazen Huis het duet ‘Stapje Terug’ die zij dit jaar samen uitbrachten. Rapper MC Fit is support act tijdens Laura haar tour door Nederland in 2014.  

Over twee weken zingt Laura de sterren van de hemel in Luxor Live. De succesvolle singer/songwriter is bekend van hitsingles ‘Wicked World’ en ‘Single Girls’.  Afgelopen voorjaar verscheen alweer haar tweede album ‘Elba’ met daarop de bekende hit ‘Same Heart’ die de zangeres opnam met de zanger van Keane. De zangeres blijft succes boeken en ontving onlangs duizenden euro’s subsidie van Fonds Podiumkunsten voor haar optredens in China. Op dit moment is Laura met DJ Armin van Buuren op wereldtournee, zij was al te horen op zijn laatste album. Vanaf januari toert Laura Jansen door Nederland en speelt vrijdag 10 januari in Luxor Live. Haar tour brengt een intieme setting met een nieuwe sound door beats en synthesizers gedreven.  
Glen Faria oftewel MC Fit zou je kunnen kennen van zijn werk als theatermaker en acteur bij de Amsterdamse theatergroep Likeminds of je kent hem van de groep Flinke Namen? Je kan de rapper natuurlijk ook kennen van The Opposites waar hij samen met rapper Sef met de track ‘Lovely’ op het album Rauwdauw stond. Afgelopen weekend knalde MC Fit nog bij het optreden van The Opposites in Luxor Live.  Fit zijn eigen liveshow is een samensmelting van al zijn verschillende kanten en achtergronden. Ondersteund door visuals vertelt hij zijn verhalen aan publiek. In mei 2013 kwam zijn debuut soloalbum uit.  
Laura Jansen haar vorige tour in Nederland raakte volledig uitverkocht, wees er dus snel bij! 
 
Check hier de filmpjes van de liedjes die ze dit jaar in het Glazen Huis liet horen.
 
Een stapje terug:
 
Peculiar:
 
Use Somebody:
 
Same Heart:
 
Is dit alles?