MENU SLUIT
20.07.2016

Laurence Jones live onweerstaanbaar

De kenners weten het natuurlijk al lang, Laurence Jones is de rijzende ster van de Blues. De pas 24-jarige Brit timmert al enkele jaren aan de weg, maar hij is nu echt internationaal aan het doorbreken. Vorige week was hij al te bewonderen op het North Sea Jazz Festival en gaf hij en passant nog even een spetterend optreden in het tv-programma Voetbal Inside. Op 22 september komt Laurence Jones met zijn trio naar Luxor Live.

Laurence Jones ziet er met zijn gladgeschoren jonge koppie misschien nog niet uit als een doorgewinterde Bluesartiest, maar met zijn rauwe stem en ruige recht-toe-recht-aan sound laat hij keer op keer zien dat hij niet onder doet voor de ‘Big Boys in Blues’. Volgens Blueslegende Walter Trout is Jones een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy: een genie! Zijn stijl kenmerkt zich door strakke ritmes afgewisseld met ongenadige gitaarsolo’s. Vuurwerk zonder poespas! En dat is niet onopgemerkt gebleven de laatste jaren, want Laurence Jones ontving al meerdere prestigieuze prijzen, waaronder The Young Artist of the Year Award.

Binnenkort komt zijn vierde album uit met als titel Take Me High. Volgens Bluebird Reviews is dit zijn beste plaat tot nu toe. Sterker nog: volgens Bluebird is Take Me High nu al een van de absolute muzikale hoogtepunten van 2016!

https://www.youtube.com/watch?v=iiuB9xAucYk

Dat belooft dus wat voor de show in Luxor Live! Ook omdat Laurence Jones live helemaal tot zijn recht komt en het publiek vaak verbijsterd achterlaat. Want deze Britse wervelwind blaast je helemaal omver met zijn energieke Blues!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?