MENU SLUIT
17.06.2015

Lavinia Meijer is dé harpiste van de toekomst

Van hardcore klassiek tot aan minimal en muziek afkomstig van één van de beste pop-albums aller tijden. Lavinia Meijer beheerst de harp op alle vlakken en gebieden en dat bewijst ze keer op keer. Check hier deze prachtige cover van Radiohead – Karma Police.

 

Lavinia brengt klassieke muziek naar de poppodia waar zij hoopt op een nieuwe doelgroep en dynamischere concerten. Het werk van Lavinia sluit hier heel goed op aan, omdat zij zich niet alleen maar richt op de echt klassieke muziek. Zo speelt ze van klassiek tot barok tot aan minimal music, maar altijd explosief en intens.

 

Zij stond dit jaar al meerdere malen in het legendarische Carré waar zij zowel akoestisch als elektronische muziek speelde in samenwerking met Arthur Antoine. Nieuwe stukken die geïnspireerd waren door andere Philip Glass, James Horner & Yann Thiersen.

 

Zo bewijst deze muzikale grootheid keer op keer hoe divers en talentvol zij is. Op vrijdag 26 juni is het aan Luxor Live de eer om haar op onze prachtige locatie te ontvangen!

 

TICKETS

 

Is dit alles?