MENU SLUIT
23.10.2014

Leeways bij Grote Prijs van Nederland

Op vrijdag 7 november is er in Luxor Live een benefiet voor de band Leeways.

In één klap was de toekomst van deze band onzeker toen al hun instrumenten uit de tourbus werden gestolen. Nou kunnen we deze band op twee manieren helpen:

Natuurlijk door naar het concert te komen en er daarmee aan bij te dragen dat er weer geld beschikbaar is om nieuwe spullen te kopen.

Maar ook door te stemmen op deze jongens. Want ze doen mee aan de Grote Prijs van Nederland!

Check de info en check hun muziek.
En breng dan Hier je stem uit!

Leeways
Energieke reggae, funk/rock met diverse roots. De Nederlandse band Leeways klopt aan de deur om het stokje over te nemen. Twee maten en ze hebben je bij de kloten: Leeways staat ieder optreden te trappelen om de overvloedig aanwezige energie over te brengen op het publiek. En dat is ze tot nog toe altijd gelukt. Moe maar voldaan moeten band én publiek zich voelen na een optreden.
‘Leeway’ staat voor het ingaan van een eigen weg. Dat kan ook niet anders bij Leeways: omdat de 5 leden allen totaal verschillende roots hebben zullen ze bijna vanzelf een bijzonder pad bewandelen. Vriendschap, performance en een gezamenlijke liefde voor Reggae, Funk-Rock en Hip Hop vormen de basis voor Leeways. Leeways brengt een positieve boodschap over, ondersteund door lekkere ‘Grooves’ en ‘Beats’. Het is een band die je 1 keer moet horen, en je blijft staan? De sound van Leeways neemt je mee op hun koers.

Is dit alles?