MENU SLUIT
13.06.2014

Legendarische Wailers in Luxor Live!

Dit jaar is het exact dertig jaar dat het album Legend verscheen van The Wailers. Het is het best verkochte reggae album aller tijden dat ze in 1984 samen met Bob Marley uitbrachten. Dit 30-jarige jubileum moet natuurlijk groots gevierd worden. The Wailers komen naar Luxor Live om dit album integraal te spelen; een show met alleen maar legendarische nummers. 
Bob Marley & The Wailers waren in de jaren zeventig er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat het genre reggae wereldwijd doorbrak. Grote hits als Get Up, Stand Up , No Woman No Cry en I Shot The Sheriff zijn tegenwoordig nog steeds mateloos populair.

 

The Wailers zijn de grootste levende exponenten van Jamaica's reggae traditie. Buiten hun grensverleggende werk met Bob Marley, hebben ze ook gespeeld met internationale acts als Sting, The Fugees, Stevie Wonder, Carlos Santana en Alpha Blondy. 

 

Bandleider van het eerste uur, Aston ‘family man’ Barrett brengt het beste zang-talent mee uit Jamaica om deze avond de zomerse hit te vertolken. 

 

Check hier het nummer Natural Mystic om alvast in de juiste sfeer te komen!

 

Bestel nu uw kaartjes!

Is dit alles?