MENU SLUIT
28.01.2015

Lekker interactief met de Zeroos Heroes Playlist!

Time flies en ook in 2015 zal Zer00’s Heroes Luxor Live uit zijn voegen laten knallen met de meest smashing hits en grootse klassiekers uit de jaren 90!

 

De gulden is allang vergeten en communiceren doen we tegenwoordig niet meer face to face, maar via social media. Een leven zonder smartphone is haast ondenkbaar en het journaal volgen we niet meer via de beeldbuis, maar op internet…..

 

Gelukkig zijn er ook dingen die nooit veranderen en staan als een huis! Want uitgaan doen we nu en deden we ook in de jaren NUL! Tijd om alle muzikale helden uit die tijd te eren met een avondje zweten, stampen, schudden en shaken. Gooi al je energie eruit en dans mee op de hits van Eminem, Muse, Pussycat Dolls, Anouk, Winehous, Robbie, 50Cent, Milo, Beyoncé and many, many more!Gary Global en AllStar Hitsystem gooien hit na hit in hun dampende kookpan en hutsen moeiteloos alle stijlen door elkaar. Dance, R&B, happy hardcore, rock, pop, you name it! Niks is de mannen te gek! Muzikale hoogtepunten worden ondersteund door de mafste clips, filmshots, foute tv-series en crappy commercials! Goed fout is heerlijk goed!

 

En om het allemaal nog nèt wat persoonlijker te maken raden we je vooral aan je smarthpone flink te misbruiken! Want voorafgaand en tijdens het feestje kan jij al je verzoekjes aanvragen via een simpel sms-je naar 06 – 21 62 62 55 en heb je direct contact met de DJ’s en VJ’s. Leuker kunnen we het niet maken en veel makkelijker ook niet!

So put on your danceshoes and go, go, go op deze mooie Valentijnse avond! Misschien een reden te meer om je lief mee te trekken en hem of haar de liefde te verklaren via jouw favoriete nummer!

Zie je op de leukste dansavond van deze eeuw, afgesproken!

 

Bezoek Zer00’s Heroes op onze Facebook pagina en geef je favoriete plaat aan voor de playlist:

http://on.fb.me/15OUsyT

 

Enkele voorbeelden om alvast in de stemming te komen:

http://youtu.be/WpYeekQkAdc

http://youtu.be/wD0Mm6WIcYs

 

Bestel hier je ticket

Is dit alles?