MENU SLUIT
25.05.2016

Line-up Luie Hond

Na een spetterend en heet debuut in de zomer van 2015 en een sfeervolle, intieme wintereditie afgelopen januari keert Festival de Luie Hond terug in de zomer van 2016! Funk, soul, reggae, afrobeat, hiphop van diverse bands en dj’s, foodtrucks met aanbod uit alle windstreken en een uitgebreid programma voor kids.

Festival De Luie Hond is een Food & Music festival. Mobiele keukens worden gecombineerd met Funk, Soul & Reggae bands. De naam van het festival zegt het al; dit festival is om te chillen, te luieren, lekker te eten en te genieten van muziek!

In samenwerking met Luxor Live programmeert De Luie Hond diverse acts om op te chillen én te swingen. De eerste namen zijn inmiddels bekend. Een van de publiekstrekkers is de Amsterdamse band Jungle by Night. Hun muziek bestaat uit een mix van Afrobeat, Ethio-jazz, funk, dub en rock. Een ideale cocktail voor een knetterend optreden op de Luie Hond. En zezullen ongetwijfeld werk spelen van hun heerlijke nieuwe album The Traveller. Een andere festivaltip is The Gospel Sessions. Een gloednieuwe band van Onno Smit en Paul Willemsen, bekend van onder meer Beans & Fatback en Lefties Soul Connection. Samen met de Amerikaanse zanger Michelle David gaan ze op zoek naar de bakermat van de soul en steken dat vervolgens in een verfrissend nieuw jasje!
De voorlopige line-up:

Jungle by Night
The Gospel Sessions
Steffen Morrison
The Upsessions
NankoSoul
John Frost
The Planty Herbs
Philou Louzolo

De laatste extra onderdelen van het programma worden zsm bekend gemaakt. Hou het Facebook event in de gaten en ontvang als eerste updates over line-up, kidsplayground en foodtrucks.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?