MENU SLUIT
10.08.2016

Line-up Luxor Night Live x Sonsbeek Theater Avenue bekend!

Luxor Night Live host samen met verschillende regionale partijen drie dagen lang een gratis toegankelijk eigen podium op SonsbeekTheaterAvenue én maar liefst twee dikke afterparty’s in Luxor Live! Het volledige programma is inmiddels bekend gemaakt.

 
Vrij 19-8 // RELIEF // 16:00 – 00:00 // SonsbeekTheaterAvenue // gratis
 
Op vrijdag trapt RELIEF de eerste dag op het Luxor Night Live podium op SonsbeekTheaterAvenue af met Cleanfield, Sebastard, Daniel Williamsen, Rik Fransens en Attek!
 
Afterparty #1 // COMPASS × NACHTSPORT // 23:30 – 04:00 // €5,00
 
Vanaf half twaalf kun je in de bovenzaal van Luxor Live terecht voor de eerste afterparty: Compass invites Nachtsport. Met Park & Sons en Comrade Winston back to back met Roel Zweers moge het recept van de nacht van vrijdag op zaterdag duidelijk zijn: techno, techno en nog eens techno!
 
Zat 20-8 // RAVE TRAIN & JUXTAPOSE // 14:00 – 00:00 // SonsbeekTheaterAvenue // gratis
 
Zaterdag nemen Rave Train en Juxtapose het stokje weer over in Park Sonsbeek. Met alles behalve voor de hand liggende platen van Lucas, Rik Payne, DJ Ananas en Baobab UTD. Kom vooral langs als je verrast wil worden!
 
Afterparty #2 // 8BAHN & STUDIO SONSBEEK // 23:30 – 05:00 // €5,00
 
De nacht van zaterdag op zondag is voor 8Bahn en Studio Sonsbeek op de tweede afterparty in de grote zaal van Luxor Live. Daar staan Match Box, Armin Pillen, Patski, Lefi en Borish te doen wat ze het beste doen: een enorm gezellig feestje bouwen!
 
Zo 21-8 // ZONNEKLEPPERS // 14:00 – 00:00 // SonsbeekTheaterAvenue // gratis
 
De zondag is in de bekwame handen van Work Them en Gaps, die voor de gelegenheid onder de naam ZONNEKLEPPERS zullen opereren. Met Wivvamilie en Victoire × Festus live, Henning achter de draaitafels en een hele rits aan Work Them en Gaps DJ’s komen de liefhebbers van hiphop, funk en bass deze zondag volledig aan hun trekken bij het Luxor Night Live podium op SonbeekTheaterAvenue!

Is dit alles?