MENU SLUIT
31.05.2021

Line-up Zomervreugde gaat Framed

Met rapper Bizzey, popzangeres Froukje en house veteraan Benny Rodrigues zet het nieuwe Arnhemse weekendfestival Zomervreugde gaat Framed de toon met een diverse en veelbelovende programmering.

Het nieuwe festival zal drie dagen duren (24 t/m 26 september) en is een samenwerking tussen de festivals Zomervreugde en Framed, die al eerder werden georganiseerd in Arnhem. Het idee voor de combinatie ontstond volgens initiatiefnemer Niels Leferink tijdens de coronacrisis. ,,Aanvankelijk zagen we ieder ons eigen evenement in rook opgaan vanwege corona, maar door samen te werken zagen we ineens kansen om iets nog veel toffers neer te zetten.”

De organisatie wil met het nieuwe festival naar eigen zeggen het beste van beide werelden combineren. De line-up is in ieder geval veelbelovend. Met dj’s Benny Rodrigues en David Vunk, rappers Bizzey, Jonna Fraser en Poke en popzangeres Froukje Veenstra presenteert het festival grote namen voor de eerste gezamenlijke editie.

Het uitgebreide activiteitenprogramma op sport-, spel- en cultureel gebied, waar Framed Festival befaamd om is, wordt later bekend gemaakt. Evenals de European BMX Cup, die gratis bij te wonen is voor bezoekers van het festival.

Kaartverkoop van start

De organisatie verwacht snel uit te verkopen. Een deel van de beperkt beschikbare tickets wordt gereserveerd voor de kaartkopers van Zomervreugde Festival 2020, die massaal hun kaartje bewaarden na de eerste verplaatsing. Deze geluksvogels ontvangen vanuit de organisatie een mail waarbij ze hun gekochte tickets kunnen verzilveren voor tickets voor het nieuwe festival.

Kamperen op Papendal

Bezoekers kunnen kiezen voor een dag- of een weekendticket voor het festival. Voor wie drie dagen lang in de vreugdevolle zomerwereld wil duiken, en tussentijds niet naar huis wil, zijn er campingtickets beschikbaar. Je kunt daarmee met je tentje (of camper) op de officiële Zomervreugde gaat Framed festivalcamping verblijven. Deze camping bevindt zich naast het festivalterrein, in de bosrijke omgeving van het mooiste stukje natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Maar ook in het hart van de Nederlandse topsport; Papendal.

Programmering

Het festival vindt plaats van 24 t/m 26 september 2021 op Papendal in Arnhem. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zomervreugdegaatframed.nl.

Hieronder een overzicht van de volledige line-up (a-z) van het festival:

VRIJDAG

Luxor Live (live stage)
Elieve (live)
Froukje (live)
Joyce (live)
Linde Schöne (live)

Stille Nacht: Super Silent Disco
Met een paar duizend bezoekers over het hele terrein dwalen met je koptelefoon, dolle Vreugde!
Line-up wordt later bekend gemaakt

ZATERDAG

Vunzige Deuntjes x Watermeloen (r&b/hiphop)
Charlie
Chimp
Irwan
Jahwin
Jonna Fraser (live)
Miguell Kaidel
Poke (live)
Deejay Prime
Vunzige Deuntjes Soundsystem
WEF
MC Claudio

Deepsense (house/deephouse)
Benny Rodrigues
Daniel Williamsen b2b Sgt. Friendly
Iris Menza (BE)
Joey Daniel
Michel de Hey

La Rumba (latin)
Cathy
La Rumba Cartel
Mickster
SHE

Stille Nacht: Silent Disco
Line-up wordt later bekend gemaakt

ZONDAG

Vunzige Deuntjes x Watermeloen (r&b/hiphop)
Bizzey (live)
Diamon Delano
Equalz (live)
Nikky Adriana
Raywell
Rockefellababe
SMP
Watermeloen Soundsystem
Waxfiend
MC JR

Calor (disco/house)
Coûteux
David Vunk
Eddie Amore
Heleen Poos
TITIA

Froday x Backyard (afro)
Amartey (live)
Froday Soundsystem
MK
Ricks
MC Cedda

Stille Nacht: Silent Disco
Line-up wordt later bekend gemaakt

Is dit alles?