MENU SLUIT
03.10.2018

Luxor Live Labs @ Innovate 2018

 

 

Mr. Weazley is het nieuwste Luxor Live Labs talent! Je kunt ze zaterdag 6 oktober van 10.00 u tot 17.00 uur checken in ons laboratorium op het Innovate festival @ IPKW/Arnhem. Samen met interaction designer Merel Raven zullen zij hier live werken aan een supervette interactieve LED backdrop die reageert op de muziek.

Mr. Weazley

De Arnhemse hiphop- en afrobeat formatie Mr. Weazley bestaat nog maar een jaar, maar ontwikkelt zich razendsnel. Ze hadden al 23 festivalboekingen in het jaar van oprichting en mogen zich nu al melden voor de Popronde 2018. De frontman van de band is Benjamin Thode die wij nog allemaal kennen van de reggae-crossoverband Leeways waarmee hij De Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepte.

Luxor Live gelooft in Mr. Weazley en biedt een ontwikkelingsbeurs aan. In Luxor Live Labs, het programma waarin muzikaal toptalent een kwaliteitsinjectie krijgt en o.a. samenwerkt met talent uit andere disciplines dan muziek. De band presenteert hun nieuwe liveshow op 17 november in Luxor Live.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?