MENU SLUIT
05.06.2018

Luxor Live op Arnhem proeft

Vanaf donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli vindt dit jaar opnieuw het culinaire smaakfestival Arnhem Proeft plaats. Midden in het centrum van Arnhem, in het Musis Park vind je een groen podium waar 30 keukens uit de Arnhemse horeca zich presenteren, de mooiste en lekkerste gerechten laten proeven en de hipste drankjes schenken.

Naast het eten en drinken kan je genieten van dans, muziek, theater en kunst & cultuur! Luxor Live is uiteraard samenwerkingspartner op dit gebied en zorgt voor de muzikale invulling van een podium op vrijdagavond 29 juni.

Kim Sera

De zangeres met Friese roots en karakteristieke hese stem bracht afgelopen jaar haar debuut EP uit. Het is een mix van country en soul, opgenomen in de Wisseloord Studio’s met topmuzikanten die ook werken voor Kenny B, Nielson, Rob Dekay, Gers Pardoel en Candy Dulfer. Kim Sera is oprecht, spontaan en impulsief waardoor geen enkele show hetzelfde is.

Babarum

Babarum is een zesmans formatie uit Arnhem. Vuig, tegendraads en recht voor zijn raap maakt de band sinds 2014 de Nederlandse podia een stuk onveiliger. Met hun ondefinieerbare eigen geluid van 50’s en 60’s punk en rockabilly in combinatie met soul en blues komen ze compromisloos en zonder pardon het podium overnemen. Tijdens een optreden van deze band voel je je de hoofdrolspeler in een cultfilm waarin wordt geflirt, gevochten, gerockt, gegokt en gedanst.

Op deze dag is er muzikaal programma vanaf 16.00 uur. Kim Sera speelt twee sets om 20.30 u en 21.30 u, Babarum doet hetzelfde om 22.30 u en 23.30 u.

Meer informatie en het hele programma vind je op de website van Arnhem Proeft.

Is dit alles?