MENU SLUIT
15.05.2023

Sonar-pitch voor Luxor Live Zomerpodium

Luxor Live is via het muziekplatform Sonar op zoek naar een sprankelende act voor de openingsspot in de middag bij het Luxor Live Zomerpodium op zondag 25 juni 2023 op Papendal!

Sonar pitch

Op 25 juni vindt op Papendal de UCI BMX Racing World Cup plaats. Deze locatie ligt verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem. Op de zondag zal er naast de BMX races ook volop genoten worden van urban sports, cultuur, dans, heerlijk eten & drinken en de tofste live-acts op het Luxor Live Zomerpodium. Van pop, tot indie en hiphop. Wij zijn op zoek naar een act die het programma van het Luxor Live Zomerpodium op zondag 25 juni in de middag vol energie kan aftrappen!

Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
Genres: hiphop, metal, reggae, r&b, rock, pop, funk / soul, roots, electronic en jazz
Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
Vergoeding: vast (250)

Check deze pitch

Sonar

Ken je Sonar nog niet?

Sonar is hét nieuwe muziekplatform waar festivals, podia en radiostations nieuwe acts kunnen opduiken! Dit initiatief van Poppunt Overijssel en Poppunt Gelderland is een thuis voor artiesten uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar shows, airplay, ontwikkeling en wedstrijden. Via het platform kunnen organisatoren een ‘pitch’ lanceren om gericht te zoeken naar een act. Luxor Live doet hier volop aan mee en heeft regelmatig een pitch online staan voor een plekje op een festival, een feest of een spot als support.

Meer over Sonar

Is dit alles?