MENU SLUIT
04.07.2018

Luxor Live viert 10 jarig bestaan

Luxor Live bestaat 10 jaar!

Met een 26 uur durend festival (!) verspreid over twee dagen, zaterdag 8 en 9 september, vieren we ons 10 jarig bestaan. Het wordt een bonte culturele uitputtingsslag in alle hoeken en gaten van Luxor. 26 uur voor 026. De liefde van en voor onze bakermat staat centraal en we willen onze verjaardag met jullie allemaal vieren!

‘Onze activiteiten worden steeds diverser, we programmeren echt voor iedere Arnhemmer en dat zie je terug op ons verjaardagsfestival: van dance tot rock tot hiphop tot smartlap, het programma is zo bont als confetti’, aldus programmeur Shannon van der Werff. We brengen in de loop van deze maand de eerste festivalacts naar buiten. Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ‘Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 8 en 9 september en kosten 10 euro. Zet jezelf al wel vast op ‘aanwezig’ in het Facebook event voor al het feestelijke nieuws!

Luxor Live opende haar deuren in september 2008 in het monumentale pand aan het Willemsplein. De Art Déco bioscoop uit 1916 werd omgetoverd tot één van de laatste echte klassieke poppodia van Nederland. Het aantal Luxor Live bezoekers blijft toenemen en in de eerste helft van 2018 steeg het aantal bezoekers met ruim 10% ten opzichte van diezelfde periode in 2017. Ook dit vieren we!

Lees meer

Is dit alles?