MENU SLUIT
20.04.2014

Luxor Live volop vertegenwoordigd op programma Koningsdag!

Voor de allereerste Koningsdag heeft Luxor Live een prachtig programma staan. Vanaf het begin tot het allerlaatste uurtje kan jij je in Arnhem vermaken met een hoogwaardig en gevarieerd programma.

25.04 – Koningsnacht

8Bahn Kingsnight special = Uitverkocht!

8Bahn is overdag en in de avond zoals gewoonlijk weer in het Musispark te vinden, maar heeft haar nachtelijke bezigheden op de 25e en 26e verplaats naar Luxor Live. Luxor is de locatie waar 8Bahn in 2008 haar eerste stappen op Arnhemse bodem zette. Na edities met onder andere Manmade Science, Actress, Brandt Brauer Frick, Nathan Fake en San Soda, verliet 8Bahn het Arnhemse poppodium. Na een periode van twee jaar is 8Bahn dus weer terug en heeft het voor 25 april, de Koningsnacht, een bijzonder mooi programma in petto met o.a. Funkineven, Randomer en IVVVO.
 

26.04 – Koningsdag
 

Luxor Live @ Freefall Festival

Al jaren is het Gele Rijdersplein tijdens het ‘Oranjefees’ het terrein van FreeFall Festival. Van de fontijn tot aan de Looijerstraat staat het plein vol met muziek, vermaak, kunst en cultuur. Dit jaar is Luxor Live partner en host het een podium.  Dit jaar kent het festival een uitzonderlijk goed programma met o.a. Chef’special, The Romance, Memphis Maniacs, Maison du Malheur en Krach. Er kan ook flink gedanst worden rondom de fontijn. Steve Rachmad, Bart Skils, Will & Ink en AnD verzorgen daar de beats. Op het Luxor Live podium sluit ons eigen Ransom de dag af en brengt daar Aphrodite voor mee!

R&B Sekrets

In de grote zaal van Luxor Live staat R&B Sekrets, het meest oranje R&B feestje van Arnhem en inmiddels een mooie traditie! Zij zetten de Koning van de Nederlandse R&B op het podium. Jayh is de naam en hij heeft zijn bekendheid te danken aan hits als ‘Claimen’, ‘Alleen jij’ en ‘Mijn alles’. Daarnaast hebben we een goed gevulde dj booth met ‘King of the East’ SMP, Prime, Beatcalculator en Double-U. Voor de vocale ondersteuning zorgt MC Hamgoingham

Juxtapose – Afterparty Night & Day Festival

In de bovenzaal doen de heren van Juxtapose en 8Bahn waar ze goed in zijn, doorhalen! Na twee dagen lang het Night & Day festival plus de Kingsnight special te hebben doorstaan gaat vanaf 00:00 uur de bovenzaal open. Daar eindigen ze de feestelijkheden met een intieme nacht waarbij ze waarschijnlijk wat mooie headliners van het festival meenemen.

Kijk voor kaarten meer informatie van het programma rondom Koningsdag op onze agenda!

 

Is dit alles?