MENU SLUIT
19.03.2013

Luxor Live zet zich in voor Warchild!

Op donderdag 28 maart, de avond voor goede vrijdag, organiseert poppodium Luxor Live samen met Felicity een benefietavond voor War Child waarbij het opgehaalde geld gedoneerd zal worden aan dit goede doel.

Van 22 tot en met 29 maart 2013 is Radio 538 acht dagen non-stop door het hele land in charge voor War Child. Op donderdag 28 maart 2013 zendt Radio 538 voor War Child live uit vanaf het kerkplein in Arnhem. Deze dag wordt spectaculair gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen!

Om 23:00 uur eindigt de uitzending en start de officiële afterparty. Op slechts 3 minuten lopen vanaf het kerkplein gaan de deuren van Luxor Live open zodat het publiek de hele nacht door kan gaan met feesten waarmee ze ook nog geld opbrengen voor Warchild! Ook de dj’s van 538 zijn vertegenwoordigt op de afterparty door Barry Paf die na de uitzending nog wat plaatjes komt draaien in Luxor Live. 

De avond begint de inloop van de gasten. De opening volgt om 23:30 Bij de opening van de avond zal ook een voorlichter van War Child aanwezig zijn. Deze voorlichter zal kort op een toepasselijke manier vertellen waar War Child voor staat en waar het opgehaalde geld nou eigenlijk naar toe gaat. Daarmee start de avond in het teken van Warchild. Met die gedachte in het hoofd loopt de avond met aan aantal optredens van bekende artiesten over in een dancefeest. De volgende dag kan iedereen uitgebreid uitslapen omdat het goede vrijdag is.
 

Is dit alles?