MENU SLUIT
15.08.2012

Luxor Live zit niet stil!

 

De zomerstop is inmiddels al bijna afgelopen en het nieuwe seizoen van Luxor Live gaat eind augustus weer van start. 


In de zomerstop heeft Luxor Live natuurlijk niet stil gezeten, want we moeten de bezoekers natuurlijk wel trakteren op een wederom goede programmering.


Wat is er zowel in de zomervakantie aangevuld?


25.10 Amsterdam Klezmer Band

Verfrissende Oost-Europese klanken uit Amsterdam, losjes verbonden met de traditie en haarscherp gespeeld. Met hun energieke live shows en het soms tot duizelingwekkende hoogten opgestookte muzikale vuur van contrabas, accordeon, hout en koper krijgt de AKB iedereen om!


02.11 DeWolff

Na het succes van de release party in Luxor Live, hebben  de wonderboys uit the dirty south  hun tourbusje wederom volgeladen!. Op deze avond  zullen ze opnieuw onverbiddelijk hard het oer geluid van de jaren 60 en 70  aan ons opdringen.


02.11 ALS we hardstyle draaien

Op de schitterende locatie Luxor Live gaat het dak eraf met een spetterend Benefietfeest voor de Stichting ALS Nederland. Het wordt een sprankelend feest met de beste hardstyle beats die gebracht gaan worden door grote artiesten.


09.11 Blaudzun – EXTRA CONCERT

Vanwege het grote succes van Blaudzun in Nederland, België en ver daar buiten. Zal Blaudzun op 09.11.12 een extra concert geven in de Arnhemse poptempel!


23.11 Lost Bear

Lost Bear is een must see band uit Utrecht. Powerpop, noise rock en Indie. Twee drummers. Gruwelijk goede recensies en een sound als Dinosaur Jr. We like!


29.11 Slagsmålsklubben

Slagsmålsklubben brak in 2007 door met het album Boss For Leader. Een album vol blip-blop-electro-dance-pop. Denk aan oude games meets italodisco meets eurohouse met een flinke dosis stuiterballen. Deze nerds weten hoe ze een feestje moeten bouwen.


05.12 Maybe Winehouse

Maybe Winehouse  is meer dan alleen een uiterst grappige woordspeling op Amy Winehouse. De zangeres van deze band ís mevrouw Winehouse. En dat geldt zowel voor haar uiterlijk als voor haar stem.


06.12 Beef

Beef gaat weer op tournee!!  Na een adempauze van drie jaar beleefde de band zijn rentree op de Reggaeweide van de Zwarte Cross. Bekende hits als ‘Late Night Sessions’, ‘Alice’, ‘Beef Are Gonna Wreck It’, en de Krezip-cover ‘I Would Stay’ bleken nog altijd onweerstaanbaar.


13.12 Def Americans

Genoemd naar het laatste recording label van Johnny Cash brengen de Def Americans een wervelende ode aan de Man in Black. Bestaande uit muzikanten afkomstig uit diverse bekende en minder bekende Eindhoven Rockcity collectieven is dit een band die zich ook zonder geforceerd Yihaa-gehalte thuis voelt op het podium, met of zonder verkleedpartijtjes.

 

07.02 Nightwriters

Kluun, Tommy Wieringa,  Tjitske Jansen en een special guest vertellen en lezen voor over seks, drank en alles wat de nacht haar mateloosheid geeft. Gedichten, verhalen en performances die een ode aan de nacht zijn.


Dit is slechts een kleine greep uit onze agenda, voor het volledige overzicht kunt u terecht op www.luxorlive.nl ook kunt u daar tickets kopen voor de bovenstaande en andere evenementen binnen Luxor Live.


Tot het aankomende seizoen!

 

 

Is dit alles?