MENU SLUIT
21.09.2013

Luxor Live zoekt vrijwilligers

Als trouwe Luxor Live bezoeker kan het je niet ontgaan zijn dat we een flink team van medewerkers rond hebben lopen om de tent draaiende te houden. Het zijn onder andere de mensen die je ticket controleren, je eigendommen bewaken, backstage de artiesten begeleiden, maar ook plaatjesdraaiers!
 

Al deze mensen zijn bereid een paar keer in de maand op vrijwillige basis hun handen uit de mouwen te komen steken en we zullen er geen doekjes om winden: We kunnen niet zonder onze vrijwilligers! Daarom we zijn continu zoekende naar enthousiastelingen die het vrijwilligersteam willen komen versterken.
Als blijk van waardering overladen wij onze vrijwilligers met gastenlijstplaatsen! Vrijwilligers van Luxor Live krijgen exclusieve backstage toegang van misschien wel het mooiste poppodium van Nederland en leren gaandeweg een hoop leuke mensen en artiesten kennen!
 

Vind jij het tof wat wij doen, weet je van aanpakken of denk je dat het allemaal nog veel beter kan? Meld je dan aan als vrijwilliger en laat zien wat je in huis hebt!
Meer informatie? Mail direct naar info@luxorlive.nl

Is dit alles?