MENU SLUIT
27.07.2016

Luxor Night Live op Sonsbeek Theater Avenue

De leukste theatrale kermis van het oosten staat weer voor de deur en ook dit jaar kunnen dance liefhebbers hun hart ophalen bij het Luxor Night Live podium!

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus hosten een aantal van Arnhems vetste dance-organisaties: RELIEF, Juxtapose, Rave Train, Gaps en Work Them het gratis toegankelijke Luxor Night Live podium, verscholen in het eeuwenoude Park Sonsbeek.

Verwacht een mix van zeer uiteenlopende stijlen: van house, deephouse, elektronica en afrobeat tot funk, hiphop, UK bass en nog veel meer!

Check voor meer info: Luxor Night Live op SonsbeekTheaterAvenue

Voor de die-hards die vrijdag- en zaterdagnacht nog door willen feesten, hebben we in Luxor Live een tweetal speciale afterparties op het programma staan!

SonsbeekTheaterAvenue Afterparty #1:
Compass invites Nachtsport

Op vrijdagnacht trekt het Arnhemse techno collectief Compass eenmalig vanuit de Havenloods richting Luxor Live en neemt het Nijmeegse collectief Nachtsport mee om de bovenzaal te voorzien van een flinke dosis feest & techno!

Check voor meer info: SonsbeekTheaterAvenue Afterparty #1 // Compass invites Nachtsport

SonsbeekTheaterAvenue Afterparty #2:
8Bahn & Studio Sonsbeek

Tijdens de zaterdagnacht worden disco, house en elektronica, van links naar rechts en dwars door elkaar gedraaid als 8Bahn vanuit de Havenloods richting de grote zaal van Luxor Live trekt om samen met Studio Sonsbeek een feestelijk avontuur aan te gaan!

Check voor meer info: SonsbeekTheaterAvenue Afterparty #2 // 8Bahn & Studio Sonsbeek

Is dit alles?