MENU SLUIT
30.12.2015

Luxor Night Live presents: ARGON feat Rachel Green

ARGON editie drie staat op de planning en de future bass movement zet zich voort. Na twee solide edities vol heavy bass, grime, trap, UK-bass en andere bass gerelateerde muzikale invloeden is het nu dus tijd voor nummer drie. We beginnen het nieuwe jaar met bass koningin Rachel Green.

Op 23 januari klapperen de basslines je weer langs de oren. Rachel Green komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar zij begon haar dj-carrière in het warme down under in Sydney in 2009. Eenmaal terug in haar thuisfront in 2012 werd het echt serieus. Zij draaide in vele clubs zoals Chicago Social Club, Jimmy Woo, Club Up, Paradiso, Harders Plaza, Club Rex & many more. Maar zij was ook op grote festivals te vinden zoals Mysterland en ADE.

Rachelle Groen, wat haar echte naam is, staat bekend om haar hoge energieke optredens gecombineerd met de interactie met het publiek. Ze verstaat muziek evenals entertainen. Nog een feitje is dat zij in 2013 genomineerd was voor de Golden Gnome voor ‘The Most Sexy DJ’.

Daar waar woorden te kort schieten kan je beter luisteren naar Rachel Green | Beats & Bass Tape

Naast Rachel staan op het future bass programma nog een aantal lokale acts van Formil, Tea Fest en ARGON resident Atlas Era. Onder de noemer van het nieuwe platform ‘Luxor Night Live’ breidt ARGON de Arnhemse Future Bass movement verder uit!

Tickets zijn alleen aan de deur te koop voor slecht €5,00!

Is dit alles?