MENU SLUIT
05.10.2022

Maak 1 dag gratis gebruik van Luxor Live!

Begin dit jaar kregen meerdere Gelderse artiesten één dag de sleutel van een Gelders poppodium om ook in coronatijd aan hun muziek te kunnen blijven werken. De actie was een groot succes en krijgt daarom nu een vervolg!

In samenwerking met Poppunt Gelderland geeft Luxor Live in januari 2023 opnieuw drie artiesten de kans om op een volwaardig podium aan hun act te werken. Kom jij uit Gelderland, maak je muziek op welke manier dan ook en kun jij niet wachten om een dag volledig je gang te gaan in dit Arnhemse poppodium? Laat dan van je horen! Alle genres en niveaus zijn welkom.

Wat gaat er gebeuren?

De zaal, professionals en techniek van Luxor Live staan één dag volledig tot je beschikking. Je kunt die dag bijvoorbeeld werken een een podiumrepetitie, je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wanneer?

Je hebt de keuze uit meerdere data: maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18, maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 januari 2023. In het aanmeldformulier dat je op de website van Poppunt Gelderland kan vinden, kun je aangeven wanneer je kunt. De precieze data wordt vastgelegd op basis van de gekozen plannen en beschikbaarheid van de artiesten.

Wat moet je doen?

Stuur vóór 16 november een kort en haalbaar plan in via DIT FORMULIER! Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd.

Vragen? Neem contact op met ons via info@luxorlive.nl of met Poppunt Gelderland via info@poppuntgelderland.nl

Is dit alles?